Kantar Programı - 0 (533) 491 97 32
Kantar Programı

Kantar Programı

Online Kantar Programı Nedir ?

  • Tır Kantarı ile entegre çalışan kantar programı aracılığı ile tartımlarınızı uzaktan erişimli (online kantar) gönderebilirsiniz, internet olan herhangi bir bilgisayar, cep telefonundan tüm tartımlarınızı takip ederek kontrol edebilirsiniz.
  • Online kantar tüm tır kantarı firması üreticilerinin indikatörüne uyumlu çalışmaktadır kurulum gerektirmeyen basit ara yüze sahip bir tır kantar programı dır böylece çok teknik bilgi gerektirmeden kullanılabilir bir kolay ara yüze sahiptir.
  • Kurulum gerektirmeyen ücretsiz kantar programını indirerek direk çalıştırabilirsiniz.
  • Kurulum yapılan tır kantarı programlarının yetersiz kalabilir çünkü tır kantar programları standart ihtiyaçlar için hazırlanmış basit uygulamalardır, online kantar programı ise basit uygulamalar aksine gelişmiş uzaktan erişimli bir kantar yazılımıdır online kantar programı tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde hazırlanmıştır.
  • Online Kantar programı ile DBA Kantar VGM Kantar gibi ulaştırma bakanlığından aldığınız vgm belgesi dba belgesi entegre kantar programı olarak kullanabilirsiniz, Eğer vgm belgesi nasıl alınır, dba belgesi nasıl alınır bilmiyorsanız bizleri arayarak ücretsiz danışmanlık hizmetimizden faydalanabilirsiniz.
  • Çevre bakanlığına entegre olanağı ile geri dönüşüm firması için uzaktan erişimli kantar programı olarak kullanılabilir
  • Eğer sizin de bir tır kantarı veya araç kantarı kullanıyorsanız ve profesyonel kantar yazılımı kullanmak istiyorsanız tüm ihtiyaçlarınıza tek çözüm olan online kantar programı tam size göre.
  • Ücretsiz kantar programı bir firma için yeterince sağlıklı değil ve yetersiz kalabilir, sql veritabanı ile uzaktan erişimli kantar programı ile cep telefonundan kantar tartımlarını online olarak izlenebilmektedir.
  • Tır kantarı firmaları arasında güçlü referansları olan Elite Sistemi tercih edebilirsiniz.
  • Kantar Programı ile Geri Dönüşüm Kantar Programı, VGM Kantar, DBA Kantar, Online Kantar, Tüm indikatörlere ve Tır kantarına uyumlu bir şekilde çalışmaktadır.
  • Tunaylar Kantar, Esit Kantar, ABS Kantar, Kobastar, Weilo firmalarının ürettiği Tır Kantarları ile senkronize çalışabilen

Resmi Kurumlara Entegremi ?

VGM ne demekDBA ne demek 

  • İhracatta VGM ne demek ? Doğrulanmış Brüt Ağırlık  VGM – DBA yükün toplam ağırlığıdır yük ve ağırlığı, konteynere konulan malzemeler/palet/kasalar vb. konteyner içeriği ve konteynerin kendi ağırlığı VGM – DBA Doğrulanmış Brüt Ağırlık Demektir.  Türkçe Doğrulanmış Brüt Ağırlık yani DBA ingilizce Verified Gross Mass VGM anlamına gelmektedir VGM ile DBA aynı şeydir. 
  • DBA kantar nedir açılımı, Doğrulanmış Brüt Ağırlık ile Ulaştırma Bakanlığı Konteyner Tartımı ve Yetkilendirme Bilgi Sistemi Projesi ile entegre konteyner tartımı yapılarak QR kodlu belge çıkartarak limanlara giriş yapılabilir.
  • VGM kantar nedir açılımı, Verified Gross Mass ile Ulaştırma Bakanlığı Konteyner Tartımı ve Yetkilendirme Bilgi Sistemi Projesi ile entegre konteyner tartımı yapılarak QR kodlu belge çıkartarak limanlara giriş yapılabilir.
  • DBA Kantar Programı onaylı olup Ulaştırma Alt Yapı Bakanlığı entegre olarak çalışmaktadır, eğer DBA yetki belgesi nasıl alınır bilmiyor iseniz ücretsiz danışmanlık hizmetimizden faydalanabilirsiniz.
  • VGM Kantar Programı onaylı olup Ulaştırma Alt Yapı Bakanlığı entegre olarak çalışmaktadır, eğer VGM yetki belgesi nasıl alınır bilmiyor iseniz ücretsiz danışmanlık hizmetimizden faydalanarak.
  • DBA belgesi nasıl alınır, VGM belgesi nasıl alınır aklınıza takılan tüm sorular için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Çevre Şehircilik Bakanlığına onaylı entegre uzaktan erişimli kantar programı ile geri dönüşüm firmaları kolayca kullanabilir.
  • Tüm Yazılımlarımız özenle kullanıcı dostu ara yüze sahip Elite Sistem Yazılım tarafından hazırlanmış sizlerin kullanımı ve indirmesi için gerekli teknik altyapı tarafımızca sağlanmıştır.
  • DBA Yetki belgesi deviri, VGM Yetki belgesi deviri Yılların tecrübesi ve iş birikimi ile hazırladığımız yazılımlarımızın arasında olan Tır Kantarı Programı performans bilgisayarı gerektirmeden tüm bilgisayarlarda kullanılabilmektedir.
  • Çoğu Tır kantar programı yerine farklı olmamız teknik alt yapımız ile araç kantar programlarımız birçok muhasebe programına entegre ile E-irsaliye gönderimine uygun çalışmaktadır her geçen gün yeni teknolojileri kantar yazılımımıza entegre ederek operasyon yükünüzü hafifletmekteyiz.

Plaka Okuma Kantar Programı

  • Kantar Yazılımı, ile Plaka Tanıma sistemi ve otomatik geçiş sistemi entegre yapabilirsiniz. Size en uygun Kantar Programı çözümlerimiz için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Kantar Programı Özellikleri

  1. Kantar Programları yanı sıra, DBA Belgesi  VGM Begesi gönderebilir,  remi kurumlar ile çalışan tır kantarı programı ile QR Kodlu belgeler çıkartılabilir.
  2. Responsiv özelliği ile tüm ekran çözünürlüklerinde kolayca çalışılabilmektedir. Reklamsız ücretiz kantar programı dan daha fazlası olarak kullanabileceğiniz programı sitemizden kolayca indirebilir inceleyebilirsiniz.
  3. 60 tonluk tır kantarı ve 80 tonluk tır kantarı gibi tüm kantarlarda sorunsuzca çalışmaktadır Tır Kantarı Firmaları standart kantar yazılımları her zaman işinizi görmeyebilir her marka model tır kantarı ve yazıcıya kolayca entegre, kantar yazılımı tüm yazıcılara entegre çalışabilmekte. 80mm yazıcılar ile kantar fişi çıkartabilmekte ve kantar fişi tasarımını kolayca kendinize göre yapabilirsiniz, bizlerden destek alabilirsiniz.

ürünler veya hizmetler kantar firmaları yani kantar üreticileri ne göre farklılık gösterebilir en doğru ve kaliteli hizmeti almak istiyor iseniz mutlaka hizmet almak istediğiniz tır kantarı firması nın referanslarını incelemenizi öneririz, bizi önereceğimiz Elite Sistem kantar konusunda olan tecrübesi ve güçlü referansları ile ihtiyacınız olan tır kantarı sonuç odaklı olarak teslimatını güvenle yapacaktır.

  •  Bulunduğunuz coğrafi konum (yağışlı kurak bölge) önemli ve kapalı, açık ortam gibi birçok sebep tır kantarı seçiminizi değiştirmektedir. En doğru seçim için Elite Sistem ile iletişime geçerek doğru karar vermenizi sağlayabilirsiniz.
  • Yılların verdiği bilgi, deneyimle Elite Sistem olarak firmanızın yazılım ve tır kantarı ihtiyaçları için yanınızdayız. Tır Kantarı ve kantar programı ihtiyaçlarınız ile size bir telefon kadar yakınız.

Tır Kantarı Kalibrasyon

Kantarınızı doğru tartımlar yapabilmesi için Tır Kantarı Kalibrasyon çok önemlidir, doğru tartımlar için mutlaka kalibrasyonu düzenli olarak yaptırmanız gerekmektedir kalibrasyonu yaptırmak istediğinizde dikkat etmeniz gereken kalibrasyon yapan firmalar yetki belgesi olması TSE ve onaylı olmasıdır.


Tır Kantarı ve Kantar Programı ihtiyaçlarınız için Elite Sistem firması ile iletişime geçebilirsiniz.

  • Sitemizden indireceğiniz tır kantarı programı kurulum aşamasında bizlerden destek alabilirsiniz.
Call Now Button